Внимание!

Сайт содержит информацию, не рекомендованную для лиц, не достигших совершеннолетнего возраста. Для доступа на сайт подтвердите свое совершеннолетие.

Мне 18 есть лет и я имею право употреблять алкогольные напитки Вибачте, ви не можете переглядати сайт
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я
Ua Ru
news
16.12.2019

СВЯТО ГРУЗИНСЬКОГО ВИНА ТА КУХНІ KARTULI FEST 2019

Чи варто їхати до Грузії, щоб відчути істинну грузинську гостинність, неприховану любов до вина та хачапурі? Запевняємо, що все це отримали більше 20 000 гостей, які прийшли до нас в гості на KARTULI FEST!

Вже вдруге в Києві відбулося велике грузинське свято вина та кухні KARTULI FEST за підтримки еталонного грузинського вина KARTULI VAZI. На святкове відкриття до нас завітав виконуючий обов’язки посла Грузії в Україні Джамал Гогітідзе, підтримавши споконвічну дружбу між Грузією та Україною. До речі, цього року ми започаткували традицію початку фестивалю відкриттям квеврі, наповненою вином. До речі, приїхала вона напередодні прямо з серця виноробної Грузії – Кахетії! А далі було свято! Тисячі літрів вина KARTULI VAZI, сотні кілограмів шашлику, розваги для дітей та дорослих! А ще зірки грузинського та українського шоу-бізу. Кульмінацією свята став розіграш подорожі до Грузії на двох від еталонного грузинського вина KARTULI VAZI!
До зустрічі на наступних KARTULI FEST!

COPYRIGHT 2019 © KARTULI VAZI