Внимание!

Сайт содержит информацию, не рекомендованную для лиц, не достигших совершеннолетнего возраста. Для доступа на сайт подтвердите свое совершеннолетие.

Мне 18 есть лет и я имею право употреблять алкогольные напитки Вибачте, ви не можете переглядати сайт
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я
Ua Ru
news
16.12.2019

В ЄВРОПІ СТРІМКО ЗРІС ПОПИТ НА ЯКІСНЕ ГРУЗИНСЬКЕ ВИНО

Спеціалізовані винні магазини Німеччини та Австрії відзначають неабиякий попит на якісні грузинські вина протягом року. Однак, власники магазинів підкреслюють, що це стосується лише якісних вин. Кожна партія грузинських вин проходить ретельну перевірку в лабораторії митниці, де і спеціалісти відзначають стабільну якість грузинських вин.

Власники магазинів такий стрімкий зріст попиту на грузинські вина пов’язують з зростом туристичного бізнесу та шаленої популярності Грузії в якості туристичного напрямку. Туристи подорожують, дегустують грузинські вина та розуміють, що грузинське вино – це дещо особливе, це унікальні сорти винограду та в результаті унікальні вина, не схожі на інші. Отже, спробувавши в Грузії особливі вина, європейці шукають їх у себе на батьківщині.

Добре, що в Україні є KARTULI VAZI – еталонне грузинське вино, що демонструє стабільно високу якість, яка є результатом контролю виробництва на всіх етапах – від врожаю до потрапляння на полиці магазинів.

COPYRIGHT 2019 © KARTULI VAZI